2 ÉVE ALKOT BOLDOG PÁRT A 2 DOWN-SZINDROMÁS FIATAL, AKIKET NAGYON CSÚNYÁN GÚNYOLTAK BETEGSÉGÜK MIATT! A FIÚ VÁLASZA ZSENIÁLIS! HATALMAS GRATULÁCIÓ NEKIK! ❤

 

 

A Down-szindrómás fiatal pár pontosan 2 éve él nagy boldogságban. Megszokták már, hogy megbámulják őket az utcán, pusztán másságuk miatt. Ezt nagyon jól kezelik,de ma egy nagyon csúnya atrocitásnak voltak szenvedő alanyai. A fiú a következő sorokat tette közzé közösségi oldalán:

Nem panaszkodom,mert nincs rá okom,pusztán azért írom meg mai történetünket,mert tudniuk kell az embereknek,hogy mit gondolunk,azokról akik bántanak minket.
Épp ma 1 éve élünk barátnőmmel együtt megbecsülésben,nagy szeretetben.
Nem akartunk ünneplést,csak egyszerű kis ebédet indultunk elfogyasztani egy étterembe.
A bejárat előtt 5 tagú velünk egyidős fiú társaság hahotázva kezdett gúnyolni minket,mert szerintük hülyék vagyunk és azt mondták,ha két idióta kereszteződik,abból egy valódi barom fog születni.
Nem szóltunk nekik semmit,hisz ez a nap is,mint a többi a mi közös napunk.
Viszont hazatérvén most csak azt üzenem minden olyan embernek,akik bántják a hozzánk hasonlókat,hogy MI nem vagyunk hülyék…
Sajnos némi fogyatékossággal születtünk a világra, de lelkünk csordultig van szeretettel és mi soha nem bántunk senkit!
Posted on June 22, 2018 by Admin in Uncategorized Edit

Kívánjuk nektek, akik Istentől egészséget kaptatok,hogy lelketek csak fele annyira legyen tiszta,mint a miénk és akkor nem fogjátok egyetlen embertársatokat sem bántani többé!”
Ha TE is úgy gondolod a fiú válasza tele van őszinteséggel, szeretettel úgy kérünk gratulálj nekik és oszd meg sorait ismerőseiddel is!

Szólj hozzá